~ 8 Tips Untuk Mendapat Duit Sikit dari Nuffnang ~

Ha… tajuk je dah macam tak best.. apa lagi isi kan? Sebenarnya, saya nak share kan dengan kengkawan, apa yang membuatkan kita dapat duit dari nuffnang sikit. Macam saya. Sebabkan saya takde pengalaman mendapat duit yang banyak dari nuffnang, so,tak boleh la saya nak share tips duit banyak kan? Sebab nuffnang saya sikit, saya nak… Continue Reading

~ Mom Bloggers Planet 1st Anniversary Gathering 2010 ~

Akhirnya, saya berjaya update pasal MBP gathering hari tu. Ye saya tahu, dah ramai yang update dan publish entry memasing dalam blog tentang Mom Bloggers Planet Gathering hari tu. Agak macam dah ketinggalan jugak la.. Tapi saya nak buat jugak. Pagi tu, ingatkan kitorang dah lambat tau, saya bangun punyerla awal untuk hari ahad yang… Continue Reading

~ Quick Update From Me ~

A quick update from my side. Yes, dah lama tak update blog and ada komen yang tak sempat di reply. Sebabnya, seperti biasa, busy sampai tak hengat. Dapat la jugak g menjengah2 sekejap kat blog kengkawan. Ada yang sempat tinggal komen, dan ada yang tak sempat sebab bos tetiba keluar bilik.. Hahhahahahha ( Harus di… Continue Reading

~ Why I Like It Longer ~

A group of mommies are having their weekly meeting at the cafe. Since it’s the only time they get to meet each other, they started to share experiences and stories. The topics run from their household chores to their works and to hot gossips locally and internationally when they finally start to brag on their… Continue Reading

~ Sales In Adrini’s Nursing Wear Collection 2010! ~

Currently, our products comprise of modern clothing for nursing mums and also sweet smelling non-alcohol fragrance by one drop perfume. All our nursing wear, will be in long sleeves and flows down to cover our hip. Moving forward, we will also provide other mums related products such as maternity wear and tudung. What sets Adrinis… Continue Reading